SPOSA DELL AMORE

Fondată în 2004, Sposa dell Amore – Evening & Bridal Couture este un salon premium care ofera rochii de ocazie si rochii de mireasa realizate de branduri celebre mondial, ca: TARIK EDIZ, TERANI COUTURE, LUCE SPOSA, JOVANI, etc., branduri care sunt alese pentru aparitii pe covorul rosu, dar si la concursuri internationale de Miss.

Oferim o gama foarte variata de modele si stiluri rafinate, potrivite tuturor doamnelor si domnisoarelor, indiferent de silueta sau gen.

Detinem un salon de prezentare emblematic in București, mai exact in zona ultra centrala, bld. Lascar Catargiu 27, in care veti gasi colectiile noastre de rochii de mireasa si costume de barbati la etajul 1 si la etajul 2 colectiile exclusiviste de rochii de ocazie si hainute botez pentru copii de maxim 2 ani.

Ne mandrim cu o echipa unita de profesionisti care isi fac treaba pana la final, incepand cu o consiliere care va ajuta la alegerea rochiei potrivite, pana la ajustarile si personalizarile necesare pentru a va imbraca perfect modelul ales.

Oferim consultanta si livrare online, potrivit clientelor din afara Bucurestiului sau din afara tarii.

Informatii suplimentare la telefon 0737-762-444

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE

Te așteptăm în atelierul nostru pentru a descoperi rochia ideală

STABILEȘTE O ÎNTÂLNIRE

Te așteptăm în atelierul nostru pentru a descoperi rochia ideală

Această pagină web folosește cookie pentru îmbunătățirea experienței de navigare și pentru asigurarea unor functionalități.